Coronaproof

Amersfoortvergaderen Coronaproof

Het thuiswerken, online vergaderen én digitaal koffie drinken gaat u inmiddels vast heel goed af. Maar laten we wel wezen, er gaat niets boven écht persoonlijk contact. Daarom hebben wij goed nieuws voor u:

Onze unieke locatie Amersfoortvergaderen.nl is namelijk helemaal Coronaproof voor groepen tot en met 14 personen. Een teamsessie? Belangrijke partner meeting? Workshop? Even zonder headset en mét iets lekkers samenkomen? De deuren staan voor u open.

Uiteraard staat veiligheid boven alles en daarom hebben ook wij spelregels opgezet om uw bijeenkomst zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast hebben wij een vaste opstelling in de ruimte gemaakt die de 1,5 meter afstand borgt.

Onze spelregels:

  • Bij binnenkomst houdt u 1,5 meter afstand.
  • Bij de ingang voorzien wij u van desinfecterende gels en handschoenen. U mag hier zoveel 
gebruik van maken als u wenst en wij juichen het gebruik hiervan toe.
  • De ruimte wordt door ons grondig schoongemaakt voor en na iedere boeking, om risico’s te 
beperken
  • Koffie, thee en fris worden in onze ruimte nooit door ons geserveerd, maar u kunt deze zelf naar 
believen pakken. Ons advies: stel één persoon hiervoor aan voor de gehele tijd dat u de ruimte 
 Maak gebruik van onze wegwerpbekers.
  • Sta niet allemaal tegelijk op, maar wacht op elkaar, wanneer u de ruimte wilt verlaten of naar 
een andere plek in de ruimte wilt gaan. Spreek onderling looprichtingen met elkaar af voordat u 
in beweging komt.
  • Volg uiteraard de standaard richtlijnen van het RIVM: heeft u neusverkoudheidsklachten, hoest 
u, heeft u koorts of heeft een van uw huisgenoten één van de genoemde klachten, blijft u dan thuis. Was gedurende de dag regelmatig uw handen met water en zeep gedurende 20 seconden.

Gedurende de Coronatijd zorgen wij voor iedere bezoeker voor een speciaal verwenpakket met iets lekkers en wat fris. Uiteraard is dit bij de prijs inbegrepen!
Wilt u een lunch laten bezorgen of afhalen dan kunt u die zelf ‘s ochtends bestellen bij onder andere Het Lokaal. Zij verzorgen heerlijk gezonde broodjes met onder andere belegen kaas, geitenkaas en ham, alsmede salades met hummus & geroosterde groenten en/of zalm. De kosten voor de lunch zijn niet bij onze prijzen inbegrepen en moeten per PIN worden voldaan bij het Lokaal.

Wij kunnen niet wachten u weer te mogen ontvangen op onze prachtige, sfeervolle locatie. Sluit u even helemaal af van de wereld om u heen en kom naar Amersfoortvergaderen.nl. U zult zien: dat praat toch een stuk makkelijker!